Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrokolobežky
Perfektná kolobežka. Plyn ako na motorke, čiže rukoväťou. Automatické prepínanie rýchlosti, kvalitné brzdy, smerovky, pohodlné sedadlo, super odpruženie, trúba, predné svetlo svieti jasne, takže v noci je dobrá viditeľnosť, zadné svetlo spojené s brzdovou signalizáciou, veselé bočné led pásy, ktoré menia 3 farby (trochu som ako vianočný stromček), ale šoféri ma rýchlo a dobre registrovali. Zvládne cestu, terén aj trávu.
Radšej by som mala manuálne prepínanie rýchlosti, ale automatika funguje. V podstate nemám čo vytknúť. Som maximálne spokojná.
Kto je zvyknutý na páčkový plyn, odporúčam.
Kugoo KIRIN G2 MAX
marcel
Pridané: 23. septembra 2023
(naposledy upravené 23. septembra 2023)
Zakúpený v Najkolobezky.sk
mohutna a kvalitne spracovana kolobezka,ide ako ohen
- Pevná konštrukcia, rýchla montáž
- Rýchlosť je iba 36-37 km pri váhe 75kilo
- Dobrá cena
- Spratná
Joyor S10-S
Registrovaný používateľ
Pridané: 20. septembra 2023
(naposledy upravené 20. septembra 2023)
Zakúpený v Melgo.sk
Pre mňa je podstatné to, aby ma kolobežka s mojimi 107. kilami, vytiahla do akékoľvek kopca a Joyor S10 S, to zvláda bez akýchkoľvek problémov a s veľkou rezervou a dokonca, len s jedným motorom. Na serióznu recenziu, ju mám prikrátko, pretože mi prišla len včera, ale vyberal som ju na základe recenzií iných a môžem povedať, vo svojej cenovej kategórii, je určite jednou z najlepších, takže jej kúpu môžem odporučiť. Avšak, aby niekto nebol zo začiatku sklamaný, ako ja, a nezľakol sa, že kolobežka nie je funkčná, odporúčam vyžiadať si od predajcu manuál, nakoľko v balení slovenský nie je, pretože od výroby je nastavená tak, že spúšťa len zadný motor, aj to nie z nulovej rýchlosti, ale k tomu, aby sa rozbehla, je potrebné sa na kolobežke, najprv odraziť. A pokiaľ niekto s el. kolobežkami nemá skúsenosti, bez manuálu, si neporadí. Po nastavení spúšťania oboch motorov, treba byť pri pridávaní plynu opatrný, pretože kolobežka je s obomi motormi, veľmi živá. Týmto chcem poďakovať predajcovi Melgo.sk, za ochotu a spoluprácu a rýchle zaslanie manuálu.
- kvalitna konstrukcia
- silny motor
- dobre odpruzenie
- to neni klakson ale skor pistalka
- madla su trosku hrubsie cize treba mat vacsie ruky :)
- Nekupujte
Skuter som použil 15x a pokazil sa. Dal som ho reklamovat a prisla mi odpoved ze som skuter pouzival v dazdi a ze z vnutra cely hrdzavy. Skuter som kupil na vianoce a bol cely cas zavrety v byte az do maja ked som ho zacal pouzivat. Nikdy nestal len tak vonku mimo pouzivania a nikdy nebol pouzivany v dazdi. Maximalna nespokojnost s vyrobkom a este vacsia nespokojnost s firmou dr max okrem liekov by nemali predavat nic ine.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Váš dotaz. Velmi nás mrzí, že produkt neodpovídá Vašim požadavkům.
Skutečně platí, že LAMAX E-Scooter S7500 Plus nedisponuje ochranou proti vodě a prachu, jak je uvedeno v manuálu produktu. Je důležité si uvědomit, že koloběžka nesmí být vystavena ani žádnému jinému druhu vlhkosti (jízda po dešti, v mlze, sněhu, atd.), aby nedošlo k poškození přístroje.
S pozdravem
Tým LAMAX
Zatial pouzivam kratko, ale kolobezka je fantasticky vyladena na podvozku. Ma dostojny dojazd. Krasne reaguje a je plne nastavitelna. Velmi pekny luxisny sportovy dizajn.
Miernu nevyhodu vidim v tom ze svetla (tie dolezite ako smerovky a brzdove svetlo) su na ostrom slnku prakticky neviditelne.
Jazda na nej je cisty pozitok.. Uvidime ako obstoji v case..
- vykon
- dojazd
- pevna konstrukcia
- riaditka su krivo voci kolesu
- rucky na riaditkach sa pretacaju
- pridavanie rychlosti nie je plynule, ide trhane
- cakal som od 1000 W motora viac
- červené smerovky - uplna zbytocnost
- tazka
- dlho prepina rychlosti
cakal som vacsiu silu motora. Mam 350 W kolobezku a tato 1000 W bola do kopca len o malicko lepsia.
- Rýchlosť až 30km/h
- Dojazd
- Pevná konštrukcia
- Silná kotúčová brzda
- Silné predné svetlo
- Dobrý stojan
- Minimalistický display
- Za super cenu skvelá kolobežka
- Prejazdom po nerovnom povrchu sú citeľné otrasy, avšak myslím si, že zážitok z jazdy to neuberie.
S kolobežkou som maximálne spokojná, absolútna radosť z jazdy. Vyhovuje mi display na ktorom krásne vidíte, akou rýchlosťou idete a taktiež vidíte úroveň nabitia.
Jediná chybička krásy je, že výrobca uvádza, že na rýchlostnom režime D dosahuje kolobežka 30km/h, mne však kolobežka ide na režime S krásnych 30km/h.
- Keď si kúpite kugo kirin G3 polícia vám ju zadrží .
- Mercedes medzi kolobezkami
- Chýbajú smerovky
Kolobežka je výborná. Som veľmi spokojný.
- Pomer ceny a kvality
- Zatiaľ spokojnosť.
Nevýhodou je, že zadné svetlo svieti stále, nedá sa vypnúť.
- Veľmi výkonný a kvalitný produkt.
Odporúčam.
Super kolobežka za tie peniaze. Jemne zvlnený zadný brzdový kotúč ale to až tak nevadí. Až surovo silná mašinah , hlavne pri štarte. Ale aj sila odpichu sa dá nastaviť.
Spokojnost , dobre hodnotenie .Nebanujem
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »