Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrokolobežky
- Tých 300w plne dostačuje na jazdu 6km, pri váhe 80kg
- Po 7km jazde sa motor a batéria prehrieva, preto ak to niekomu dostačuje tak nech rovno skúsi 1000w nakoľko mám skúsenosti a 1000w zvládne aj 45km
Celkovo za tu cenu som spokojný
- Rýchlosť
- Dojazd
- Kvalita spracovania
Váha
Aplikácia
- Spokojnosť
Super kolobezka odporucam
- zatiaľ spokojný
Kvalitná kolobežka za dobrú cenu.
- Super obchod
Nemám naozaj čo vytknúť...Skvelý výber,super cena a perfektná jazda. Kolobežky bez problémov zvládnu aj kopce dokonca aj pri váhe 90 kg chlapa pri rýchlosti,, ECO"..samozrejme rýchlosť ,,Normal "už ide poriadne rýchlo. A ,,Turbo" tak to radšej neskúšam doporučujem všetkým,ktorí váhajú s kúpou
Kolobežky sú naozaj skvelé, rýchle a aj dizajn je nádherný. Akurát včerajšia prvá jazda bola stresujúca kvôli rýchlemu záberu,hlavne keď to nečakáte najskôr v strese a samozrejme mimo civilizácie,ale cesta späť bola už bez stresov a jazdu na kolobežke sme si naozaj užili...Neľutujem kto váha s kúpou,tak vážne nemusí. Je super
Super jazdy dobre všetko funguje ako má za mňa ok.
- rychle dodanie tovaru
rychle dodanie tovaru
- pomaha mi pri presune do obchodov
mala chyba pri odobrati na nožne statie a ptidanim na sedenie nesedeli orvory na upevnenie sedačky vyrobca by sa mal pozriet na tento problem
- Veľmi dobrý
- Jemna kabelaž
- Cakam kedy sa to rozpadne
- Nekvalitne spracovanie
Votant je na krivo privateny a tym padom sa riaditak musia drzat trochu do prava aby sme na kolonezke isli rovno
- Super
Kvalitny pekny dizain
- Robustnost
- Kvalita materialov
- Odpruzenie
- Vykon motora
- zatial nic
Super kolobezka do mesta, no aj na obcasne blbnutie v terene. Vyzera ze Xiaomi vychytalo vsetky muchy z minulosti a kolobezka naozaj dospela. Odpruzenie je super, kolobezka posobi kvalitnym dojmom, cize sa na nu viem spolahnut. Na internete sa objevavuju problemy s drncacim blatnikom no uvidime kedy to zacne robit ta moja. Zatial ziadna nevyhoda, maximalne nutnost sparovania s aplikaciou, ktoru ako taku asi nebudem moc vyuzivat.
- Kapacita batérie a výkon motora
- Design
- Konštrukcia
- Kolesá
- Postačujúci výkon a dojazd (za tú cenu super)
- Aplikácia
- Chýba odpruženie
Kolobežka je za túto cenu výborná. Xiaomi v tejto generácii podľa mňa prineslo veľmi pekný design. Konštrukcia je pevná a zároveň ľahká, kolobežka sa dá jednoducho poskladať a v pohode preniesť. Výkon je dostačujúci, kolobežka to v pohode vytiahne na 25 km/h. Dojazd je približne tých 25 km ako sa to píše aj v špecifikáciách (s používaním rekuperácie a bez nejakých prevýšení), na jazdenie po meste mi to úplne stačí.
Asi jediné, čo mi na kolobežke chýba je odpruženie - aj keď za takúto cenu som nenašiel žiadnu s odpuržením. Treba si dávať pozor na nerovnosti na ceste a jazda po dlažobných kockách vie byť nepríjemná. Na druhej strane, kolobežka má veľmi dobré kolesá, priľnavosť na asfalte alebo aj iných povrchoch je super.
- Malé,skladacie,silné
- Otvor na nabijacku dole a celkom vnutri
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »