Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrokolobežky
- Slušný motor
- Pekný dizajn
- Realne slušná rýchlosť, ide 25km pokial baterka ma aspon 3 paličky.
- Dobrá cena
- Hrkoce zadný blatník
- S polkou baterky sa rapidne znižuje rýchlosť
- Prehrieva sa lahko
- Niesu nahradne diely
- Kolesa maju po case hrkotavy zvuk
Za tu cenu by to mohlo byt aj lepsie.
Reakcia značky SENCOR
děkujeme za Vaší recenzi. Pokud máte pocit, že při provozu chrastí zadní blatník, což je závislé na povrchu a kvalitě terénu, je možné zakoupit náhradní blatník s bočními držáky Náhradní blatník s držákem a světlem | SCOOTER ONE BLATNÍK | Sencor Při vybití baterie pod 50% dochází automaticky k omezení rychlosti, aby byl zajištěn delší dojezd. Nejedná se o vadu spotřebiče ale o vlastnost většiny elektrospotřebičů napájených baterií. K zahřátí přístroje dochází v závislosti na teplotě vzduchu, zátěži, terénu a rychlosti. I zde platí, že při dosažení určité teploty se výkon sníží, aby se zamezilo poškození jednotlivých elektrických částí koloběžky. Dle Vaší recenze, byl překontrolován stav náhradních dílů v centrálním skladě. Díly jsou k dispozici a je možné je objednat na FastPlus Bratislava, tel: 2 49105832, Na Pántoch 18, 831 06, Bratislava. S pozdravem Sencor Care.
- Nič nebolo nutné doťahovať.
- Výdrž batérie.
- Ľahko sa skladá.
- Deti si ju zamilujú.
- Výborná aplikácia.
- Svetlo svieti relatívne dobre, ale dosť oslňujúce pre ostatných chodcov.
- Horšie čitateľný displej na slnku.
Elektrická kolobežka LAMAX - E-SCOOTER S7500 PLUS úplne prekonala moje očakávania. Jedná sa o veľmi kvalitnú kolobežku. Výkon motora na mestské cestovanie je úplne ideálny, maximálna rýchlosť je úplne dostačujúca. Jednoduchý skladací mechanizmus a perfektné bezdušové kolesá, ktorých som sa veľmi bál, ale o to viac milo prekvapilo ako dokážu tlmiť nerovnosti. S kolobežkou som úplne spokojný a kúpu určite neľutujem.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnoval. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
S pozdravem
Tým LAMAX
- Zvláda aj moju vysokú váhu - 120kg (dojazd cca 20km)
- jednoduchá montáž
- rýchle sa dá poskladať
- váha 15kg (ľahký transport)
- možnosť dokúpiť sedačku a kopec ďalšieho príslušenstva cez https://www.lamax-electronics.com/
- 10" kolesá
- pruženie trochu vŕzgalo, ale po namazaní ide ako po masle
- aplikácia je v podstate neužitočná (kolobežka sa dá zamknúť len ak je v zapnutom stave)
Používam ju ešte krátko, ale zatiaľ účel plní. Jazdím s ňou prevažne do práce a z práce po rovine.
Plné, bez údržbové kolesá sú dosť tvrdé. Na zámkovej dlažbe dosť cítiť vibrácie. Zadné odpruženie dosť pomáha pohltiť vibrácie ale aj tak...
Možno bude stačiť nastaviť zadné pruženie.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si času, který jste jejímu napsání věnoval/a. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.
S pozdravem
Tým LAMAX
- Splnil moje ocakavania
- Rychlost spokojnost
- Tichy provoz
- Dobry vykon, aj na obe kolesa
- Nema tempomat, co je skoda
- 36 kg je dost, je to dan za vykon, co mozno akceptovat
celkom v poriadku, batéria vydrží dlho
LAMAX E-Scooter S 11600
Pridané: 1. augusta 2022
(naposledy upravené 1. augusta 2022)
Zakúpený v LAMAX-Electronics.com
Dizajn super sa mi páčia velké kolesá ,a cela konštrukcia kolobežky a ešte som ju nvyskúšala lebo dnes mi prišla.
- Ľahká,dojazd
- všetko ok
- výkonný elektromotor - na kolobežke som bol ja (85kg) plus moje dve deti, takže úroveň zaťaženia kolobežky bola cca. na úrovni 120 kg ale hore strmím kopcom sa drala a zrýchľovala pozoruhodným tempom.
- solídna konštrukcia
- pekný dizajn elektrokolobežky
- v danej cenovej kategórií len ťažko nájdete lepší pomer cena vs. výkon
- zadné pruženie je príjemne
- riadidlá sa trochu vyklajú - nie sú pevné ako by mali byť
- predné odpruženie za veľa nestojí - je to iba pro forma
Skúšala som a super
- Sikovny, vykonny
- Zatial o ziadnej neviem
Sencor Scooter One S20
Registrovaný používateľ
Pridané: 29. júla 2022
(naposledy upravené 12. decembra 2023)
- Kolobežka za rok užívania tri krát pokazena reklamácie uznali štvrtú reklamáciu nalomeny zadný blatník presne pod uchytom riadidiel pri nesení kolobežky neuznali ale novšie kolobežky už predávajú zo spevnujucim remienkom takže výrobca vie že pevnosť blatníka nieje dostatočná na udržanie váhy kolobežky napriek tomu reklamáciu neuznali
Nespoľahliva
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že koloběžka není funkční. bohužel takto na dálku nejsme schopni určit, k čemu došlo. Poprosím o kontaktování servisního střediska FastPlus Bratislava, Na Pántoch 18, 831 06, Bratislava, tel:249105832. S pozdravem Sencor Care
Spĺňa sľubované.
- pevná konštrukcia
- výkon
všetky recenzie ktore som vopred cital na tento produkt ma skorej vnutorne odradzali ho kupit, napriek tomu som to riskol a nebanujem. Neviem si predstavit lepsiu kupu za 250€ elektrokolobezku takto vybavenu, v taktomto prevedeni. Mam necelych 100kg, ale este som nemal pocit ze by so mnou nevladala. Dojazd perfektny, lahka na prenos. Ja jej za ten peniaz nemam naozaj co vytknut. Samozrejme kebyze chcem hladat detaily co by som si predstavoval inak, komfortnejsie, naslo by sa... Ale stojim si za tym, ze ten peniaz sa neda nic lepsie kupit a mam v plane kupit dalsiu do rodiny. Odporucam.
- rýchlosť pre mňa postačujúca, aj dojazd, potrebovala som najmä ľahší typ kolobežky, ktorú sama odnesiem aj viem zložiť, čo sa mi darí
- je drobnejšia, pre ťažších chlapov menej vhodná, aj priestor na nohy je menší ako na iných kolobežkách, na hrboľatých chodníkoch nepruží, doť utrpenie pri jazde
- dobre sa sedí ,je odpružený
- Vychytali chyby z prvej verzie
- Zadný blatník uchytený
- Guma pred stojanom, aby ste si členok nerozbily
Majiteľ (vnuk) veľmi spokojný
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »