Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrokolobežky
- Nízka cena
Kolobežka je super spoľahlivá,batéria vydrží dlho,jazdím na nej do práce a zatiaľ super.kazdy deň prejde niečo okolo 10km a z batérie mi to zoberie jednu čiarku pri 20km/h keď idem na šport tak dve čiarky.
Za mňa super
Mne maximálne vyhovuje / mám zdrav.problém s kýčelným kĺbom / . Sedadlo, ako možnosť doplnkovej výbavy, mi robí veľkú službu. Môžem sa komfortne a bezpečne dostať kde potrebujem. Mám i ebike- ten je však pre mńa rizikovejší z pohľadu možného úrazu. /Mám 72 rokov - moja obratnosť je prirodzene nižšia./
Ps.: uvítal by som ako doplnkovú výbavu ešte košík s upevnením na riadidlách.
Kolobežka je všetkým vybavená,syn je spokojný
Ovladací manual trochu zložitejší pre staršídh.
- kvalita spracovania
- dostupnosť úplne všetkých náhradných dielov na území slovenska
- dostupnosť autorizovaných servisov slovenska
- možnosť upgrade(sada Monorim U5 500W 48V PRO) na 10" kolesá s výkonom motora 500W /48V a bateriou s značkovými(Panasonic) článkami 14,4 Ah
- pri teplote okolia (kolobežky) pod 10stC citelný pokles výkonu v stúpaní do kopca nad 5% .
Toto dokáže Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 v závislosti od teploty baterie:
13okt.2022 som(75kg) šiel trasu 5,7km (trasa obsahuje aj úsek 1,5km s klesaním 53m) Štrbské pleso(výška 1320m, teplota 5C) hotel Popradské pleso(1500m, teplota 3C) s úplne novou(najazdené 20km) Xiaomi Pro 2, pričom jazdu som začal s teplotou kolobežky aj baterie 23C.
Aj pri tejto nízkej teplote okolia(teplota baterie 23C) to vyšla na Popradské pleso bez zastavenia (rýchlosť neklesla pod 7km/h), pričom som prišiel o tri paličky(zostali dve) na baterii a motor mal na povrchu krytu teplotu viac ako 50C. Po 9 hodinách som šiel rovnakou trasou späť pri teplote okolia aj baterie 7C so zapnutou rekuperáciou na strednú hodnotu, pričom som vôbec nebrzdil. Na Štrbské pleso som prišiel s dvomi paličkami. Po zohriatí kolobežky vo vlaku nad 20C počet paličiek stúpol o jednu (na tri). S takouto nahriatou kolobežkou som prešiel pri teplote 8C okolia 10km po rovine, pričom počet paličiek klesol na jednu. Lítiovým bateriam žiaľ stúpa vnútorný odpor (klesá schopnosť dodávať požadovaný výkon) s ich klesajúcou teplotou (optimum je 25C), takže v zime má veľký zmysel začať jazdu s kolobežkou ktorá má teplotu aspoň 20C.
- cena- vykon
- pevná
- odpružená
- podsvietenie-blikanie sa neda vypnúť
- na trúbku alebo zvonček ludia nereaguju
- velky priestor pre baterku ale vyrobca ho nevyuzil(asi kvoli cene)
- stale sa uvolnujuce skladacie riadidla
dobrá kolobežka, do prace a z prace postačuje aj pre pevnejsieho chlapa
kolobezka ma nedostatky a potrebuje raz za cas dotiahnut alebo zoštelovat
ale som spokojny
- až 25 km za hodinu a to mám fakt odskúšané
- skladná a praktická
- super osvetlená
- tichý chod
- dobrá a kvalitná konštrukcia , pár krát som ju pohádzal kade tade a bez škrabanca
- rýchle pridávanie rýchlosti
- cenovo náročnejšia ale oplatí sa
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.
S pozdravem
Tým LAMAX
- spoľahlivá na ceste
- pekné prevedenie
- dobrý pomer ceny a výkonu
- veľmi tichý motor
- kamfortná jazda
- pekné farebné prevedenie a dizajn
- zatiaľ neboli žiadne problémy
- fun jazda so super odpichom
- jazdím na nej každý deň a som maximálne spokojný
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si času, který jste jejímu napsání věnoval. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.
S pozdravem
Tým LAMAX
- Som s ním zatiaľ veľmi spokojní
- dojazd
- hmotnosť
- nafukovacie 10" pneu
- rekuperácia pri brzdení a jazde dolu kopcom
- Super cena
- Jednoduchá appka
- Tempomat
- Plné kolesá - nedostanete defekt
- Hlučný zvonček
- Dobré odpichy aj so mnou čo vážim metrák
- Brzdí motorom po ľahkom stlačení brzdy, až pri silnejšom brzdí fyzickou brzdou, tak môžete šetriť obloženia
- Síce nedostanete s plnými kolesami defekt, ale na nerovnom povrchu vás dobre vytrasú
- Na riadení sa aj po utiahnutí robí vôlička, hoci som utiahol kontramatku, aby sa to nepovoľovalo, ale nie je to nič strašné
- Umackané sklíčko displeja zvnútra, asi sa ho ten Číňan, čo to skladal, omylom dotkol, keď ho lepil silikónom, ale čitateľné to je
- Od výroby šúchala brzda, nebola namontovaná rovno, šla z kríža, musel som ju doštelovať, čo je nie úplne jednoduchý proces
- Pomalé nabíjanie
- Na rozdiel od Xiaomi nemá možnosť nastavenia, aby sama brzdila motorom po pustení plynu, a neviem či pri brzdení motorom rekuperuje alebo nie
Podľa mňa za tie prachy super kolobežka, aj keď nie je dokonalá, keby som mal kúpiť značkovú, stálo by ma to oveľa viac, a táto splní účel perfektne, aj cez malé chybičky krásy. A má väčší odpich, než Xiaomi, čo stojí viac než raz toľko, aj ide 30 km/h, zatiaľ čo Xiaomi len 25 km/h. Kúpu neľutujem a kto si vie detaily doladiť, alebo mu nevadia, určite bude spokojný.
- funguje
- trocha slabsia vydrz baterie, ale za tu cenu niet co namietat
- Na teréne super aj do kopca !
Výdrž batérie .... Urcite nie 85 km ani nie 50
To sklamanie ......
Čakal som viac.,....
- Super
- Pre jednu osobu po rovine a kvalitnej ceste fajn
- Dojazd zatiaľ pri novej a plnej batérií s mojou váhou som prešiel cca 16km a ešte som mal 3 paličky batérie v aplikácii zobrazovalo ,ze dojazd ešte 18km v klasickom režime D
- Tempomat je fajn
- Váha Nosnosť 120kg
- Váha kolobezky
- Slabé odpruženie vhodná skôr na ciklostesky už zámkovú dosť cítiť
- Mam 400w a 85kg a pri kopčeku spomaľuje a to keď som išiel zo synom 7r tak sa trápila v kopčeku. Po rovinke pohoda
- Strašne úzke riadidlá.. kľudne mohli byť širšie lepšie by sa ovládala kolobezka
- Niekde som čítal ze v aplikácii sa dá zvýšiť rýchlosť na 30km/h mne to nešlo
- Niekto dáva ako pre perforovaná pneu (super,ze nedostanem defekt)ale na úkor komfortu.. všetko má svoje výhody a nevýhody
- Na S dosť cuká pri pridávaní
- Úzka plocha na nohy oproti Bolt napr.
- Vysoká cena na to pomer výkon..
- Svetlo dosť slabá viditeľnosť večer
- Nabíjanie až 9hodin
- Aj koncovka nabíjania je dosť labilna,len taky stuplik zacvakuje keď náhodou niekde zachytite koncovka nabíjania zostane nekryta..
- Batériu si sám nevymenite, len servis..
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že výrobek nesplnil Vaše očekávání. Dle platné legislativy je dána rychlost 25km/h. Výměna baterie musí být provedena odborně, proto je třeba kontaktovat servisní středisko. Jízda ve dvou je na koloběžce i elektrokoloběžce zakázána, neboť je velmi nebezpečná. Koloběžka není určena do terénu. S pozdravem Sencor Care.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »